Pandora Palace | Servicii
98
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-98,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Servicii

PANDORA PALACE pune la dispoziție clienților săi, o sală cu capacitate de 350 de persoane pe o suprafață de 600mp, curtea exterioară amenajată cu spațiu pentru 70 de locuri de parcare.

O echipă formată din profesionști pasionați cu o experiență relevantă în industria evenimentelor de top care vă vor sta la dispoziție atât în perioada de organizare, cât și pe întreaga durată a evenimentului.

Cu o bucătărie de ultimă generație, bucătarii noștri experimentați, vă stau la dispoziție cu cele mai complexe și sofisticate preparate din arta culinară. Oferind o gamă bogată și variată de preparate.

Designul interior este îmbogățit de strălucirea candelabrelor și elementelor decorative ce transformă această locație într-un spațiu de vis, în cadrul căruia te vei bucura de o ambianță și servicii remarcabile.

EnglishMagyarRomână